Over Detailresult Services

Commercie 2

Finance, HR, Commercie, ICT. Al onze winkels worden bediend door de bijna 400 medewerkers van Detailresult Services. Een goede plek voor jou als professional.

Over ons
Doe jij je boodschappen bij Dirk of DekaMarkt? Dan heb je al kennis gemaakt met Detailresult, een retailorganisatie die ernaar streeft om de beste én de goedkoopste van Nederland te zijn. Dat kan alleen maar met uitstekende centrale stafdiensten. Deze zijn ondergebracht bij Detailresult Services, opgericht in 2005. Of het nu gaat om vooruitstrevende ICT, goed category management, zorgen voor fysieke toplocaties, de beste commerciële acties of een goede personeelsadministratie, Services gaat ervoor. Onze professionals zorgen dat de klant altijd op 1 staat. Of die klant nu de consument in de winkels is of de medewerker in één van de filialen, distributiecentra en productiebedrijven.

Detailresult Services wil gewoon de beste zijn door:
● efficiënt te werken door alle ondersteuning op één plaats onder te brengen
● te zorgen dat de medewerkers altijd beschikken over de meest recente kennis
● altijd de klant in het achterhoofd te houden
● een goede werkgever te zijn voor alle 20.000 medewerkers van Detailresult Groep

Werken bij Detailresult Services
Werken bij een organisatie die opereert in de zeer dynamische hedendaagse supermarktwereld, is alleen weggelegd voor de echte professionals. We vragen van onze medewerkers kennis, flexibiliteit, slagvaardigheid en zorgvuldigheid. Daar stellen we goede arbeidsvoorwaarden tegenover en we bieden onze medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. En voor iedereen geldt: afspraak is afspraak en samenwerken is elkaar respecteren.

Bij Detailresult Services kennen we de volgende afdelingen:

Er is nog meer
Detailresult Services is onderdeel van Detailresult Groep N.V. die de 202 Dirk- en DekaMarkt-supermarkten exploiteert. Ook Detailresult Logistiek en Productie (bakkerijen en slagerij) horen tot Detailresult Groep. De winkelformule Dirck III slijterijen is gelieerd aan Detailresult Groep en maakt gebruik van diverse diensten van Detailresult Services. Kom je werken bij Detailresult Services, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s.