VASTGOED

Daarom is de afdeling vastgoed van Detailresult Services belangrijk

Alle vastgoedaangelegenheden met betrekking tot de Dirk- en DekaMarkt-supermarkten vallen onder de verantwoordelijkheid van de afdeling vastgoed. Deze afdeling begeeft zich dagelijks op het omvangrijke werkterrein van acquisitie van nieuwe vestigingsplaatsen, relocatie/optimalisatie van bestaande vestigingsplaatsen en commercieel beheer van de vastgoedportefeuille.

Bij Detailresult Services staat de klant op de eerste plaats

Bij de keuze van een winkellocatie staat de klant altijd centraal. Alleen als een locatie veilig is en voldoende oppervlakte, ruime parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid en vindbaarheid plus optimale bevoorradingsmogelijkheden heeft, is het goed genoeg voor de klant en dus voor ons.

Drukte van belang

  • Jaarlijks is de afdeling bezig met zo’n 8 tot 10 projecten, van acquisitie tot relocatie en optimalisatie
  • De focus van de afdeling vastgoed ligt op geografische kerngebieden waar we grote kansen zien voor Dirk en DekaMarkt
  • Het hechte team van 3 vastgoedmedewerkers zorgt ervoor dat de consument ons op de juiste plek vindt en op een plezierige en doordachte manier haar/zijn boodschappen kan doen

Gewoon samen de beste willen zijn

Binnen het kleine team van de afdeling vastgoed heeft elke medewerker zijn/haar eigen verantwoordelijkheden, maar komen ze tegelijkertijd wel met alle aspecten van vastgoed in aanraking. Van acquisitie tot beheer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Contactinformatie

Marije Buizer l Sr. HR Adviseur Detailresult Services B.V. I Olieweg 6 1951 NH VELSEN-NOORD I Postbus 86 1940 AB BEVERWIJK I tel.: +31 (0)88 3136000

Collega's over werken bij Detailresult Services

Roza de Jong

Secretaresse
“Vooruit en meedenken”

Ton Beentjes

Projectleider
“Hectische tijden”

Ludo Swaanen

Manager Vastgoed
“De mooiste supermarkt”