FILIAAL- EN SERVICEBUREAU

Daarom is het filiaal- en servicebureau van Detailresult Services belangrijk

Het is de spil binnen de organisatie. Het filiaal- en servicebureau faciliteert en ondersteunt Detailresult Groep bij de winkeloperatie, communicatie, kwaliteit en voedselveiligheid. Vanuit Velsen-Noord worden operationele problemen opgelost en geven we een antwoord op elke servicevraag. Ook ondersteunen we het management van Dirk en DekaMarkt omtrent coördinatie, communicatie, rapportage en secretariële werkzaamheden. En niet geheel onbelangrijk: we zijn woordvoerder voor Detailresult Groep en aanspreekpunt voor pers en media.

Bij Detailresult Services staat de klant op de eerste plaats

Een groot deel van ons werk vindt plaats achter de schermen. De klant is bij het filiaal- en servicebureau dan ook een heel ruim begrip. Zo werken we voor onze collega’s én voor de consumenten. We zorgen bijvoorbeeld voor adequate communicatiemiddelen om alle collega’s goed geïnformeerd te houden, zoals een efficiënt intranet. Consumenten kunnen rechtstreeks een beroep op ons doen met bijvoorbeeld servicevragen. Maar of het nu gaat om interne klanten of externe klanten: we streven er altijd naar dat elke klant onze bovengemiddelde klantgerichtheid en pro-activiteit ervaart.

Gewoon samen de beste willen zijn

Het filiaal- en servicebureau heeft een signalerende, initiërende en uitvoerende rol. Zo zorgen we ook dat de procedures binnen de verschillende formules zo uniform mogelijk zijn. Gecombineerd met de enorme diversiteit die de servicevragen, operationele problemen en nieuwsontwikkelingen brengen, is hier dus echt geen werkdag hetzelfde. De afwisseling draagt er aan bij dat we continu worden uitgedaagd en hard moeten werken om de beste resultaten te behalen.

Drukte van belang

  • Dagelijks ontvangt het bureau zo’n 250 vragen en/of incidentmeldingen
  • Het filiaal- en servicebureau bestaat uit ongeveer 20 professionals
  • Dirk, DekaMarkt of Detailresult zijn bijna dagelijks in het nieuws

Contactinformatie

Marije Buizer l Sr. HR Adviseur Detailresult Services B.V. I Olieweg 6 1951 NH VELSEN-NOORD I Postbus 86 1940 AB BEVERWIJK I tel.: +31 (0)88 3136000
Detailresult Services Organogram
FILIAAL- EN SERVICEBUREAU Organogram IT

Collega's over werken bij Detailresult Services

Iwan Zerp

Medewerker Servicedesk
“Knelpunten verhelpen”

Rick Kluijskens

Medewerker Operations Support
“Dit maakt werken hier zo divers”