BOUWBUREAU

Daarom is het bouwbureau van Detailresult Services belangrijk

Van het fundament tot en met het dak, het bouwbureau zorgt ervoor. Het team is verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud, alsmede afbouw- en inrichtingsprojecten van al onze panden. En die panden, dat zijn er veel: alle Dirk- en DekaMarkt-supermarkten, kantoren, distributiecentra en productiebedrijven van Detailresult Groep.

Bij Detailresult Services staat de klant op de eerste plaats

Eigenlijk kent het bouwbureau hoofdzakelijk interne klanten: de collega’s binnen de supermarkten, distributiecentra en productiebedrijven. We zorgen dat zij comfortabel en effectief kunnen werken op hun werkplek. Soms hebben we wel rechtstreeks te maken met consumenten, bijvoorbeeld bij het minimaliseren van de overlast die een verbouwing van een supermarkt tijdens openingsuren met zich meebrengt. Maar of het nu collega of consument is: de klant zetten we altijd op één.

Drukte van belang

  • Het bouwbureau beheert en onderhoudt 200 verschillende panden
  • Als je alle vierkante meters van de panden bij elkaar optelt, staat de teller op 481.825 m2
  • Bij het bouwbureau werken ongeveer 20 medewerkers

Gewoon samen de beste willen zijn

Het werk bij het bouwbureau is heel divers en de interne klanten kunnen soms veeleisend zijn. Of het nu gaat om reparaties, het verhelpen van defecten, verbouwingen, (technisch) onderhoud of contractbeheer: de klant wil het liefst dat het ‘gisteren’ is geregeld. Onze medewerkers gaan daar flexibel mee om en schakelen graag een tandje bij om het maximale resultaat te behalen.

Contactinformatie

Marije Buizer l Sr. HR Adviseur Detailresult Services B.V. I Olieweg 6 1951 NH VELSEN-NOORD I Postbus 86 1940 AB BEVERWIJK I tel.: +31 (0)88 3136000
Detailresult Services Organogram
BOUWBUREAU Organogram IT

Collega's over werken bij Detailresult Services

Ludo Swaanen

Manager Vastgoed
“De mooiste supermarkt”

Maurice van Hek

Projectleider Beheer en Onderhoud
“Elke dag leerzaam”

Marjan Aardenburg

Contractbeheerder
“Snel en correct reageren”