Roza de Jong

Secretaresse

“Vooruit en meedenken”

“Ik ben begonnen als assistent inkoper bij een voormalig onderdeel van Dirk van den Broek. Na een onderbreking van negen jaar kwam ik terug, bij de receptie. Daarna heb ik bij verschillende bedrijfsonderdelen gewerkt en nu werk ik als secretaresse op de afdeling Vastgoed van Detailresult Services.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de in- en uitgaande correspondentie, het inplannen van afspraken, maken van locatieanalyses, het checken van nieuwsbrieven op nieuwe ontwikkelingen en het notuleren van vergaderingen. Eigenlijk alle voorkomende secretariële en vastgoedwerkzaamheden. Als secretaresse vind ik het belangrijk om snel te reageren op vragen, mijn werkzaamheden netjes uit te voeren en gestructureerd te werken. Ik probeer altijd zoveel mogelijk vooruit en mee te denken en het is leuk dat dit wordt gewaardeerd. De sfeer op de afdeling is erg goed. Iedereen kent elkaars achtergrond en houdt rekening met elkaar. Bij tijd en wijle wordt er erg gelachen, maar er wordt ook altijd hard gewerkt.

Het leuke aan mijn huidige baan vind ik de afwisseling en het contact met collega’s. Op dit moment zit ik helemaal op mijn plek bij de afdeling Vastgoed en is mijn voornaamste ambitie om mijn werkzaamheden nog beter uit te voeren!”