Rob Bruijnesteijn

Medewerker Informatiemanagement

“Op resultaten kunnen sturen”

“Detailresult was een oude bekende toen ik werd benaderd om voor ze te komen werken. Ik ben in het verleden als extern consultant bij de implementatie van diverse financiële applicaties betrokken geweest. Bij Detailresult Services verzorg ik de management informatie met behulp van Cognos en Microsoft Strategy.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheer van Cognos, dit is software voor business intelligence en performance management. Ook onderhoud ik de datawarehouse, de gegevensverzameling waarmee we snel vragen kunnen afhandelen en rapportages genereren. Ik koppel gegevens en vertaal de beschikbare data naar concrete acties, zodat de organisatie haar werk goed kan uitvoeren en op resultaten kan sturen. Daarnaast houd ik me bezig met het testen en invoeren van nieuwe versies en functionaliteiten van de financiële applicaties, het ontwikkelen van nieuwe rapportages en het onderhouden van contacten met leveranciers. Ook verzorg ik de ondersteuning en training van medewerkers die de programma’s gebruiken, door het afhandelen van vragen en verzoeken en het opstellen van instructies. Als consultant werkte ik in binnen- en buitenland en had ik dus met veel reistijd te maken. Nu heb ik een vaste werkplek en is er een goede balans tussen werk en privé.

Ik heb niet voor niets voor Detailresult gekozen. Op de afdeling gaan we informeel met elkaar om en de sfeer onderling tussen de collega’s is rustig en goed.”