Petra Bömmelburg

Medewerker Interne Communicatie

“Leren in de praktijk”

“Ik ben min of meer binnengerold bij Detailresult. Nadat ik afgestudeerd was aan de HvA, ben ik fulltime gaan werken in het filiaal waar ik al werkte sinds het laatste jaar van mijn vwo. Via functies als medewerker helpdesk en applicatiebeheerder ben ik op een zeker moment gevraagd voor het team interne communicatie.

Een belangrijke taak van mij is het onderhouden van D-net, het intranet van Detailresult. Er werken ruim 20.000 mensen bij Detailresult en op deze manier houden we hen op de hoogte van nieuws, gebeurtenissen en ontwikkelingen. Ik werk met een jaarkalender voor de vaste werkzaamheden. Deze werkzaamheden keren wekelijks, maandelijks of op een andere manier regelmatig terug en die kan ik van te voren goed inplannen. Daarnaast komen er telefonisch en via de mail verzoeken binnen voor het aanmaken van formulieren en pagina’s voor op D-net, waarmee de bedrijfsvoering ondersteund wordt. Op de afdeling is genoeg rust om de werkzaamheden, zoals het doorlezen van teksten, goed te doen. Ik heb een flexibel contract van 24-31 uur en werk op maandag, dinsdag en donderdag en regelmatig een vrijdagochtend. Voor mij is dat op dit moment de ideale combinatie tussen werk en privé.

Binnen Detailresult zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Ik heb veel gelegenheid gehad om mijn kennis te verbreden, maar ik leer ook enorm veel in de praktijk.”