Melvin Appert

Applicatiebeheerder Winkelsystemen

“Zelfsturend werk”

“Ik ben bij Detailresult komenwerken toen ik de overstap wilde maken van hardware naar software. Inmiddels heb ik al aardig wat verschillende functies gehad bij Detailresult. Nu werk ik bij applicatiebeheer winkelsystemen.

Deze afdeling beheert alle hard- en software op de winkelvloer en alle technische projecten en wijzigingen in de winkelsystemen. Van kassa’s tot weegschalen en alle applicaties voor de kassatransacties en het prijsbeheer. De sfeer op de afdeling is prima en als het er op aankomt loopt iedereen harder om de zaken voor elkaar te krijgen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: van 2e en 3e lijns werkzaamheden tot het testen en doorvoeren van updates, patches en releases op software. Elke dag kan er wel iets onverwachts gebeuren en de route naar de oplossing ligt niet altijd vast, onder andere daardoor is het in hoge mate nodig om het werk zelf te sturen. Het bijwerken van documentatie en het bijhouden van de administratie, vind ik minder leuk. Gelukkig is dit maar een klein deel van de werkzaamheden. Binnen Detailresult zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, en kun je een opleiding volgen. Ik houd mijn kennis goed kunnen bij door cursussen te volgen.

Het is mooi om te zien dat mensen met verschillende karakters zo goed kunnen samenwerken met als doel de beste dienstverlening te bieden. Het werken hier bevalt me zo goed dat ik niet meer weg wil.”