Maurice van Hek

Projectleider Beheer en Onderhoud

“Elke dag leerzaam”

“Ik ben begonnen als projectleider bij D-winkels, de vastgoedorganisatie voor de formules Dirck III en Dirx, de slijterijen en drogisterijen. Toen het Bouwbureau binnen Detailresult werd opgericht ben ik naar deze afdeling overgestapt en kreeg ik de kans om dit samen met mijn collega’s in te richten.

Op het Bouwbureau zijn we verantwoordelijk voor onder andere het beheer en onderhoud van alle Dirk- en DekaMarkt-filialen, -kantoren, -productiebedrijven en -distributiecentra. Ook verzorgen we de afbouw- en inrichtingsprojecten. Dat betekent een grote diversiteit aan werkzaamheden. Het varieert van gesprekken voeren met onderhoudspartijen, het beoordelen van offertes tot het afhandelen van binnengekomen brieven van milieudiensten, de brandweer en overige overheidsinstanties. Bij het Bouwbureau werkt een grote verscheidenheid aan individuen; van jong tot oud en met veel ervaring op alle gebieden. We ondersteunen elkaar waar dat nodig is en we leren veel van elkaar. Vertrouwen geven en verdienen, daar draait het om.

Behalve afwisselend, is mijn baan ook leerzaam. Niet alleen elke dag op het werk, maar ook wat betreft de opleidingsmogelijkheden. Die zijn bij Detailresult uitstekend, binnenkort begin ik weer met een korte opleiding. Dat ik dit buiten mijn dagelijkse werkzaamheden ga doen, heb ik er graag voor over!”