Marjan Aardenburg

Contractbeheerder

“Snel en correct reageren”

“Ondanks dat ik een administratieve opleiding en vervolgens de modevakschool heb afgerond, was ik een typisch geval van ‘wat wil ik nu eigenlijk worden’. Bij Detailresult heb ik de kans gekregen om te laten zien wat ik kan. Na het verlaten van school ben ik er begonnen als uitzendkracht en nooit meer weggegaan.

Ik werk momenteel als contractbeheerder bij het Bouwbureau. Dat betekent dat ik mij bezighoud met het verwerken, bijhouden en controleren van contractgegevens, zoals van huren en energie. Ook houd ik mij bezig met de huurkosten, servicekostenafrekeningen en andere bijkomende kosten. Ik probeer altijd snel en correct te reageren op vragen vanuit de organisatie of daarbuiten. Als je consequent en georganiseerd te werk gaat, lukt dat bijna altijd. En wat je uitstraalt naar buiten, komt ook weer terug, vanuit de organisatie of daarbuiten. De veelzijdigheid in dit werk vind ik leuk, al heb ik ook met zaken te maken die niet altijd voorspelbaar zijn. Daardoor kan een oplossing soms langer duren dan je eerst dacht. Voor een goede oplossing moet je soms veel geduld hebben. Dat vind ik niet altijd makkelijk!

Voor mij is Detailresult het ideale bedrijf om voor te werken. Ik heb in de loop van de jaren verschillende functies gehad. Mijn doel is om zoveel mogelijk te betekenen voor het bedrijf en hierin ook zelf te groeien.”