Marion Wiltenburg

Teamleider Administratieve Folderondersteuning

“Zichtbaarheid van de supermarkten”

“Detailresult verkoopt producten waar iedereen zich iets bij voor kan stellen. Dit is voor mij een belangrijke reden geweest om voor een supermarktorganisatie te kiezen. Inmiddels werk ik al bijna twintig jaar bij Detailresult Services en ben ik doorgegroeid tot teamleider administratieve folderondersteuning.

Ik houd me bezig met het uitvoeren van het complete traject rondom alle reclame-uitingen van Dirk en DekaMarkt. Daarbij gaat het om weekfolders, openingsfolders, advertenties in dag- en weekbladen en het wekelijkse reclamemateriaal voor onze winkels. Levensmiddelen zijn een heel tastbaar begrip, in tegenstelling tot bijvoorbeeld producten van banken of verzekeringsmaatschappijen. Het is erg prettig om daarmee te werken. Daarnaast maak ik deel uit van het wekelijks overleg met ons reclamebureau over lopende en toekomstige acties en advertenties. Ik denk graag mee over mogelijke manieren om Dirk en DekaMarkt te promoten. Ik vind het enorm leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan alle communicatie-uitingen en de zichtbaarheid van onze supermarkten. Ik beleef veel plezier aan de contacten met externe bedrijven, zoals reclamebureaus, fotografen en drukkerijen. Het feit dat we te maken hebben met wekelijkse deadlines maakt mijn werk spannend en dynamisch.

Detailresult is een nuchter Hollands familiebedrijf, waar je weet waar je aan toe bent. De sfeer tussen de collega’s is goed en ze zijn loyaal aan het bedrijf. Het is mijns inziens typerend dat veel van mijn collega’s er al lang werkzaam zijn.”