Jordy Köller

Functioneel Beheerder HR

“Hands-on mentaliteit”

“Ik ben via een detacheringsbureau als loonadministrateur bij Detailresult Services terecht gekomen. Tijdens mijn werk hier heb ik het Praktijkdiploma Loonadministratie gehaald en de Vakopleiding Payroll Services gevolgd. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar functioneel beheerder HR.

HR is een breed terrein. Het op tijd overmaken van het juiste salaris is natuurlijk belangrijk, maar het gaat ook over werving en selectie, verzuimbeleid en opleidingen. In mijn functie ben ik de spil tussen de gebruikers en de HR systemen die al deze processen ondersteunen en tevens de contactpersoon richting de afdeling ICT of leveranciers. Soms word je geleefd door onverwachte gebeurtenissen, maar het is in elk geval nooit saai. Het is wel handig om te beschikken over een hands-on mentaliteit! Het kan lastig zijn om tussen de gebruiker en de mogelijkheden en beperkingen van een systeem te zitten, maar ik probeer altijd een oplossing te vinden, eventueel in overleg met de leverancier. De sfeer op onze afdeling is informeel, maar tegelijkertijd professioneel. Naast hard werken is er ook wel tijd voor een lolletje, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Respect en saamhorigheid staan hoog in het vaandel.

Uit eigen ervaring weet ik dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn bij Detailresult Services. Maar dan moet je, zoals bij de meeste bedrijven, wel laten zien wat je in huis hebt. Als je dit kunt aantonen, kan er heel veel.”