Chantal Wolters

Adviseur Leren en Ontwikkelen

“Heel veel leren en doorgroeien”

“Tijdens mijn studie ben ik begonnen als hulpkracht in één van de filialen van DekaMarkt. Na mijn studie ben ik bij DekaMarkt blijven werken en ik heb inmiddels heel wat afdelingen en bedrijfsonderdelen gezien! Detailresult bood mij destijds de mogelijkheid om de hbo-opleiding Personeelsmanagement te gaan volgen en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar als adviseur Leren en Ontwikkelen bij Detailresult Services.

De supermarktbranche is continu in beweging. Dat leidt niet alleen tot afwisseling en een behoorlijke dynamiek, maar het vraagt ook om goed opgeleide medewerkers. Samen met mijn collega’s zorgen wij dat onze medewerkers de beste opleiding krijgen die er is, van een kassatraining tot mbo-opleiding, van praktijkopleiding Brood tot BHV. Vanuit de afdeling opleiding & ontwikkeling houd ik mij onder andere bezig met mbo-opleidingen. Daarom werk ik veel samen met ROC’s en denk ik mee over de inhoud van de opleidingen, de begeleiding, de docenten en over de vraag hoe we de kwaliteit van de opleiding kunnen borgen. Ik heb veel contacten met HR-collega’s van de verschillende bedrijfsonderdelen, leerlingen en docenten. Het is erg leuk om te brainstormen over de vraag hoe we de opleidingen elke keer weer kunnen verbeteren!

Ik werk 24 uur per week, op deze manier kan ik het werk goed combineren met mijn privéleven. Ik kan mijn ambities hier echt waarmaken. Detailresult is groot en er zijn heel veel mogelijkheden, ik kan hier nog veel leren en doorgroeien.”