Laurens Haans

Teamleider Beheer Infrastructuur

“Schouders eronder zetten”

“Veertien jaar geleden werd ik als jong binkie ingehuurd om de ervaren systeembeheerders te ondersteunen. Na een paar jaar ben ik senior systeembeheerder in vaste dienst geworden en daarna heb ik me als procesbeheerder beziggehouden met het begeleiden van ICT-processen. Toen besloten werd om de beheerafdeling te insourcen, heb ik aangegeven dat ik daar graag deel van wilde uitmaken. Nu werk ik als teamleider beheer infrastructuur.

Techniek interesseert me zeer, al interesseren mensen me nog net iets meer. Ik stuur verschillende teams aan: Kantoorautomatisering, Mobile Device Management en AIX/Oracle-beheer. We houden ons bezig met het beheer van de complete infrastructuur en werkplekbeheer voor de kantoren, filialen, productiebedrijven en distributiecentra. Onze collega’s in de winkels, distributiecentra en kantoren zijn onze interne klanten; het gaat erom dat ze hun werk altijd goed kunnen doen en dit ondersteunen we 7 dagen per week 24 uur per dag.

Ik vind plezier en voldoening halen uit mijn werk belangrijk. Op de afdeling infrastructuur hangt een informele sfeer waarin het prettig werken is. De bereidheid om de schouders er onder te zetten en met elkaar iets te bereiken is groot. Voorlopig ben ik nog niet klaar; Detailresult is een geweldig bedrijf met veel verschillende organisatieonderdelen en daardoor veel doorgroeimogelijkheden.”