Over Detailresult Productie

Overzicht Slagerij_01IMG_7567

Moderne bakkerijen en een slagerij met passie voor ambachtelijke producten, dat is Detailresult Productie. Kwaliteit staat altijd voorop. Wil jij het bij ons komen maken?

Over ons

Koop jij je brood en/of vlees bij één van de 202 Dirk- of DekaMarkt-supermarkten? Dan koop je de producten die bij onze productiebedrijven van de band rollen. In Velsen-Noord en Apeldoorn om precies te zijn, want daar zijn onze centrale slagerij en bakkerijen gevestigd. In de slagerij verwerken we onder andere vlees van ons eigen vee, om zo ons motto “Vers uit onze eigen slagerij” echt waar te maken. In de bakkerijen bakken we brood met passie, van het bereiden van het deeg tot het snijden en verpakken van het eindproduct. Alles op ambachtelijke, authentieke, maar tegelijkertijd moderne en efficiënte wijze.

Detailresult Productie wil gewoon de beste zijn door:

  • te werken met hoogwaardige grondstoffen
  • de hoogste hygiënenormen na te leven
  • meerdere keren per dag onze winkels te bevoorraden
  • een goede werkgever te zijn voor de 300 medewerkers

Werken bij Detailresult Productie

Het bakken van het lekkerste brood en het (voor)bereiden van het verse vlees laten we over aan onze enthousiaste medewerkers. Daar stellen we goede arbeidsvoorwaarden tegenover en we bieden onze medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen. En voor iedereen geldt: afspraak is afspraak en samenwerken is elkaar respecteren. Zo werken we bij Detailresult Productie.

Er is nog meer

Detailresult Productie is onderdeel van de Detailresult Groep N.V. die naast de productiebedrijven de 202 Dirk- en DekaMarkt-supermarkten exploiteert, net als de ondersteunende organisaties Detailresult Logistiek en Detailresult Services. Gelieerd aan Detailresult Groep N.V. zijn de slijterijen van Dirck III. Kom je werken bij Detailresult Productie, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!