Kwaliteit, Arbo en Milieu

De afdeling KAM van Detailresult Productie is belangrijk

En hoe! De afdeling KAM (kwaliteit, Arbo & milieu) staat voor onze kwaliteit en veiligheid van onze mensen en onze producten. Als een rode draad loopt deze afdeling door het gehele proces. Van de kwaliteit bij de inkoop van grondstoffen, door het gehele productieproces tot én met de uitgifte van ons eindproduct. Ook aan de zijlijn van het productieproces speelt de afdeling bij diverse onderwerpen een grote rol.

Bij Detailresult Productie staat de klant op de eerste plaats

Bij KAM draait het altijd om de veiligheid van het product, onze collega’s en de consumenten die onze producten gebruiken! Dus ook tijdens de implementatie van nieuwe producten, automatisering en beschikbare productinformatie. We zorgen voor procedures, instructies en controles op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Zo kunnen we altijd aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. En deze zelfs soms overtreffen!

Gewoon samen de beste willen zijn

Wetgeving, normen en de verwachtingen van onze klanten vormen de basis voor onze werkwijze als het gaat om voedselveiligheid. Het effect van deze werkwijze/standaarden valt of staat met gedrag en acceptatie van de collega’s. Dus maken we onze mensen bewust van hun werkwijze en de kwetsbaarheid van de producten waarmee wordt gewerkt. Door de juiste begeleiding en opleidingsmogelijkheden te bieden en door samenwerking te stimuleren.

Drukte van belang

  • Afdeling KAM begeleidt en toetst de producten en het productieproces vanaf inkoop tot en met de expeditie van onze eindproducten
  • Onze producten en processen voldoen aan de wetgeving; wij werken volgens de geldende voedselveiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Op deze manier garanderen wij de veiligheid van onze producten
  • Het KAM-team bestaande uit 7 professionals staat voor de kwaliteit/voedselveiligheid van de miljoenen consumentenverpakkingen die onze productiebedrijven verlaten!
Detailresult Productie Organogram
Kwaliteit, Arbo en Milieu Organogram IT

Gerelateerde vacatures

KAM Specialist

  • 38-38 uur per week
  • Kwaliteitsmanagement
  • MBO
  • Nagelpoelweg 2, Apeldoorn

KAM Specialist

Nagelpoelweg 2
7333 NZ Apeldoorn
38-38 uur per week

Wat ga je doen

Jouw baan als KAM Specialist, Bakkerij Apeldoorn
Als KAM Spe...