Human Resources

De afdeling HR van Detailresult Productie is belangrijk

Human resources in de breedste zin van het woord. Hier passeren alle facetten van het HR-vakgebied de revue. Van instroom tot uitstroom. Van verzuim tot opleidingen. Wij vinden de aansluiting op de bedrijfsdoelstelling, mét oog voor onze collega’s.

Bij Detailresult Productie staat de klant op de eerste plaats

Bij de afdeling HR is de klant onze collega. Een unieke situatie die niets aan de visie van de organisatie verandert. Ook hier staat de klant namelijk op één. Dus schakelen wij razendsnel met diverse culturen en op verschillende niveaus. Wij zijn flexibel binnen ons dynamische vakgebied. Mooi meegenomen is dat wij hierbij kunnen rekenen op de basisondersteuning vanuit ons Shared Service Center, waar de personeel- en loonadministratie zich bevindt.

Gewoon samen de beste willen zijn

Doordat wij alle facetten van het HR-vakgebied verzorgen, is het werk heel divers en is geen dag hetzelfde.Dit zorgt voor uitdaging en afwisseling. Tegelijkertijd vergt het ook veel van het HR-team. Multitasken, inlevingsvermogen en afspraak=afspraak zijn zomaar een greep uit de aspecten die onze HR-professionals met elkaar verbindt.

Drukte van belang

  • Op deze afdeling wordt human resources management bedreven voor 300 collega’s
  • Het HR-team bestaat uit 3 mensgerichte professionals
  • Binnen Detailresult Productie werken wij met 2 cao’s,
Detailresult Productie Organogram
Human Resources Organogram IT