Joeri Pauwels

Teamleider Bakkerij

“Een hoger niveau”

Na mijn bakkersopleiding heb ik bij een aantal kleine bakkerijen gewerkt. Binnen Detailresult Productie kan ik mijn opgedane kennis en ervaring goed gebruiken en toepassen.

Mijn belangrijkste taak als Teamleider is ervoor zorgen dat het hele proces goed verloopt zowel qua product als op personeelsgebied. Een kwalitatief goed en mooi brood maak je niet alleen met de beste grondstoffen en bakkers! Ook alle randzaken zoals planning, aansturing en ontwikkeling van personeel is cruciaal. Als Teamleider speel ik hierin een grote rol. Het zorgen voor een juiste bezetting op zowel korte- als lange termijn met de juiste mensen op de juiste plek is een leuke en belangrijke uitdaging. Communicatie is ook erg belangrijk waarbij je als Teamleider de spil bent tussen het management en je collega’s op de werkvloer. Als Teamleider voer je dan ook diverse gesprekken zoals beoordelings- en functioneringsgesprekken alsmede verzuimgesprekken. Dit maakt de functie uitdagend en leuk. Medewerkers coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren is een mooi doel om na te streven en vergt de benodigde competenties als Teamleider. In de rol van Teamleider is het dan ook van belang dat je een belangrijke bijdrage levert aan een fijne werksfeer naast het feit dat je dient zorg te dragen dat het beleid nageleefd wordt!

Als Teamleider is het leuk om leiding te geven en om mensen de kans te geven zich te ontwikkelen. Daarnaast is het een continue uitdaging om voortdurend te kijken waar wij als organisatie in kunnen optimaliseren. Daarnaast krijg ik ook de mogelijkheid om mijzelf verder te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen om nog meer kwaliteiten uit mezelf te halen. De diversiteit in werkzaamheden en de leuke uitdagingen die je samen met alle collega’s aangaat maakt de functie van Teamleider en het werken bij Detailresult Productie erg leuk!