Fernando Garufi

Meewerkend Voorman Slagerij

“Kwaliteit van de producten”

Zelf ben ik vaste klant bij DekaMarkt. Ik vind het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, daarom streven wij naar een eindproduct met een constante topkwaliteit!

Als meewerkend voorman heb ik een actieve baan. Ik houd me bezig met het inpak- en etiketteer proces, van A tot Z. Daarnaast organiseer ik het werk zodanig dat de productiemedewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren door ervoor te zorgen dat voldaan wordt aan alle randvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan; instellen van machines, aansturen van de inpaklijnen en controle op hygiëne. Dagelijks controleer ik de kwaliteit van onze producten. Het is van belang dat het vlees op een correcte wijze wordt aangeleverd, om daarna te worden opgelegd en verpakt met de juiste stickers en THT datum. Communicatie en samenwerken met collega Meewerkend Voormannen is daarbij van groot belang. Ik ben ook verantwoordelijk voor het plannen van onze productiemedewerkers. Onderdeel van mijn werk is het opleiden en coachen van medewerkers.

Mede omdat ik met veel verschillende mensen werk, is mijn werk erg afwisselend. Iedere dag zijn er weer nieuwe uitdagingen!