Arjeta Rexhepi

Productiemedewerker Bakkerij

“Een brood moet er goed uitzien!”

Mijn baan bij Detailresult Productie is mijn eerste vaste baan. Ik ben samen met het bedrijf meegegroeid en ken het daardoor van binnen en van buiten.

Het grootste deel van mijn werk bestaat uit het ondersteunen en assisteren van operators op de productielijnen zoals het helpen bij het maken van deeg, verdelen van kratten en helpen inpakken van het brood. Er zijn veel parameters waar je als productiemedewerker op moet letten bij de verschillende productielijnen. Bij het deegdraaien is dat onder andere de meng tijd, de juiste temperatuur en het juiste gewicht van de grondstoffen. Belangrijk is dat je bij deze werkzaamheden geconcentreerd blijft, je kunt niet zo maar de andere kant opkijken en de aandacht verliezen. Dit gaat anders ten koste van de kwaliteit van het brood. Een brood moet lekker zijn en er goed uitzien! Goed gedecoreerd en goed van kleur. Als Productiemedewerker help je mee met het opletten of het proces blijft draaien en of alles veilig verloopt. Ook help ik mijn collega’s als dat nodig is en maak natuurlijk regelmatig mijn werkplek schoon. Waar ik absoluut niet van houd, zijn storingen. Die zijn niet prettig en moeten zo snel mogelijk worden opgelost waarbij je ook als Productiemedewerker geconcentreerd en snel moet handelen of ondersteunen.

Ik werk met fijne collega’s, we zijn een gezellige en behulpzame ploeg. En het is erg leuk om iets te maken waarvan je weet dat half Nederland er van zal genieten!