Over Detailresult Logistiek

DRL Foto document bestand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De complete logistiek voor 201 winkels van Dirk en DekaMarkt, daar is Detailresult Logistiek verantwoordelijk voor. Is dat uitdaging genoeg voor jou?

Over ons

Er worden dagelijks miljoenen artikelen verkocht in de winkels van Dirk en DekaMarkt. Die artikelen komen uit onze eigen productiebedrijven en uit de 7 distributiecentra in Sassenheim, Alphen a/d Rijn, Velsen-Noord, Apeldoorn en Bleiswijk. Detailresult Logistiek zorgt ervoor dat alle producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Van het bestellen bij de vele leveranciers, de ontvangst en opslag in de distributiecentra, het verzamelen van de orders tot het transport naar de winkels. En als een product op dreigt te raken? De kassa’s in alle winkels zijn aangesloten op ons automatische bestelsysteem en de vrachtwagen rijdt binnen een uur voor.

Detailresult Logistiek wil gewoon de beste zijn door:

    • gebruik te maken van een geïntegreerd logistiek en ICT-systeem voor alle aangesloten formules
    • de distributiecentra bijna volcontinu in bedrijf te laten zijn
    • een goede werkgever te zijn voor de ruim 1.100 medewerkers

Werken bij Detailresult Logistiek

De processen bij Detailresult Logistiek zijn complex. Alleen als alles perfect op elkaar aansluit, kunnen we zorgen dat de klanten zelden misgrijpen. Wie van een logistieke uitdaging houdt, is bij ons dus aan het juiste adres. Maar veel van onze banen zijn ook perfect te combineren met studie, school of schoolgaande kinderen. Natuurlijk zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden en we bieden onze medewerkers volop ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. En voor iedereen geldt: afspraak is afspraak en samenwerken is elkaar respecteren. Zo werken we bij Detailresult Logistiek.

Er is nog meer

Detailresult Logistiek is onderdeel van de Detailresult Groep N.V. die de 202 Dirk- en DekaMarkt-supermarkten exploiteert. Ook de ondersteunende organisaties van Productie en Services behoren tot de Detailresult Groep. Gelieerd aan Detailresult Groep N.V. zijn de slijterijen van Dirck III. Kom je werken bij Detailresult Logistiek, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!