De afdeling schoonmaak

Bij de afdeling schoonmaak staat de klant op de eerste plaats

Waar hard gewerkt wordt, ontstaat rommel. Dat betekent dat er binnen onze zeven distributiecentra veel rommel staat. Toch merken de DC-medewerkers er weinig van omdat de afdeling schoonmaak voortdurend alles schoon maakt en schoon houdt. Met mankracht en met behulp van veeg-, schoonmaak- en schrobmachines wordt de klus geklaard. Elke dag weer.

De afdeling schoonmaak van Detailresult Logistiek is belangrijk
Onze collega’s binnen het distributiecentrum zijn onze klanten. Door volle vuilzakken direct te legen, vieze vloeren á la minute te vegen en te schrobben én afval als plastic en karton meteen weg te halen, werken zij in een schone omgeving. Opgeruimd staat netjes. En doordat onze collega’s hun werk goed kunnen doen, heeft de klant in de winkels hier ook baat bij.

Drukte van belang  
  • Per dag wordt er enorm veel afval verzameld.
  • Elke week worden er vele vierkante meters aan vloeroppervlakte geveegd en geschrobd.
Gewoon samen de beste willen zijn Met de enorme vloeroppervlakten van de distributiecentra is hard werken en teamwerk belangrijk. Alleen zo houden we alles spik en span. We werken met een vast schoonmaakteam maar door de wisselende diensten werken we steeds weer met andere collega's. Dat maakt de afwisseling compleet en op die manier behalen we het beste resultaat.