De afdeling Emballage

Bij de afdeling emballage staat de klant op de eerste plaats
De klant kan bij elke Dirk en DekaMarkt lege statiegeldflessen en kratjes inleveren. De medewerkers van de afdeling emballage zorgen dat alles goed wordt verwerkt, zodat we met z’n allen bijdragen aan een beter milieu.

De afdeling emballage van Detailresult Logistiek is belangrijk
Als je aan emballage denkt, denk je misschien aan kratten en lege flessen. Maar ook karton, plastic, hout, afval en lege containers komen vanuit de supermarkten terug naar onze distributiecentra. Direct na aankomst helpt het team van de afdeling emballage de chauffeur bij het leegmaken van de vrachtwagen. Daarna worden alle retouren verwerkt, geperst of opgestapeld en verzonden naar de leveranciers. Rolcontainers worden hergebruikt in het orderproces. Opgeruimd staat netjes.

 

Drukte van belang
  • We ontvangen emballage vanuit bijna 200 Dirk- en DekaMarktfilialen.
  • Op de afdeling emballage verwerken e karton, plastic, kratten, lege flessen en nog veel meer!
  Gewoon samen de beste willen zijn Als emballagemedewerker ben je het ene moment aan het lossen, dan weer stapel je lege pallets of verwerk je plastic en karton. Het is heel afwisselend en fysiek zwaar werk waar je écht de handen uit de mouwen moet steken en elkaar helpt waar nodig. De voormannen maken de planning, houden een oogje in het zeil en leren je de fijne kneepjes van het vak.