De afdeling containeronderhoud

Bij de afdeling containeronderhoud staat de klant op de eerste plaats

Met goed functionerende containers zorg je sowieso dat je collega’s- vrachtwagenchauffeurs, orderverzamelaars en de winkelmedewerkers- hun werk nog beter kunnen doen. Maar dat is niet alles: onze klanten zien ‘jouw’ rolcontainers dagelijks in de supermarkt staan. En doordat de container er netjes uitziet, krijgt de klant de bevestiging dat er netjes met hun producten wordt omgegaan.

De afdeling containeronderhoud van Detailresult Logistiek is belangrijk
Een scheef wiel, een kromme bodem of een gebogen rek…de duizenden containers die we gebruiken om producten van de distributiecentra naar de supermarkten te vervoeren, hebben veel te verduren. Onze mensen van de afdeling containeronderhoud werken hard om te zorgen dat beschadigde/defecte rolcontainers snel weer gebruiksklaar zijn. Zo houden we de vaart erin.

Drukte van belang  
  • We zijn verantwoordelijk voor talloze containers
  • Op een container wordt +/- 360 kilo gewicht gezet
  • Een chauffeur vervoert per rit zo'n 45 rolcontainers in zijn/haar vrachtwagen.
Gewoon samen de beste willen zijn De kar wordt getrokken door de voorman die de planning maakt, de administratie regelt en onze monteurs begeleidt. De containermonteurs steken de hand uit de mouwen bij het keuren en repareren van de containers. Dit is een uniek vak dat je niet op school leert, maar dat we je terplekke op de afdeling containeronderhoud bijbrengen.