Rick Eradus

Werkvoorbereider

“Rustig blijven en prioriteiten stellen”

Als werkvoorbereider zorg ik voor het overzicht van alle bestellingen van de filialen zodat het distributiecentrum de bestellingen kunnen verwerken. Daarnaast beantwoord ik vragen van filialen. Het is een hectische en afwisselende baan waarin je overzicht moet houden en prioriteiten kan stellen!

Ik ben begonnen als hulpkracht in de winkel en orderverzamelaar in het distributiecentrum. Vervolgens doorgegroeid naar logistiek teamleider en meewerkend voorman. Hiervoor heb ik twee BBL werk-leertrajecten gevolgd via Detailresult. Nu heb ik de stap gemaakt naar werkvoorbereider.

Ik heb veel contact met mijn klanten, voornamelijk de filialen van Dirk en DekaMarkt, maar ook andere afdelingen binnen Detailresult Groep. De combinatie van analytisch administratief werk en het sociale contact vind ik erg leuk. Daarnaast is de sfeer met mijn collega’s vriendelijk en gezellig.

Wat is de ideale werkvoorbereider?

Iemand die het overzicht kan behouden en altijd rustig blijft. Jij maakt de beslissingen over wat prioriteit heeft als het druk aan het worden is in het DC. Ook moet je sociaal zijn, want je bent continue in contact met verschillende mensen, bij verschillende filialen.

 

Solliciteer nu op een van de openstaande vacatures