Lars Oosten

Vrachtwagenchauffeur

“Een goede balans tussen werk en privé”

Ik werk sinds 2013 bij Detailresult als chauffeur, daarvoor heb ik tien jaar bij andere transportbedrijven gewerkt, waaronder als internationaal- en nacht chauffeur. Wat ik hier echt leuk vindt is dat we het samen doen! Samen met de planners, maar ook samen met de andere chauffeurs, omdat je elkaar altijd kan helpen, door je flexibel op te stellen, maar ook bij te springen waar nodig.

Door bijvoorbeeld te werken met dubbele roosters kun je elkaar altijd helpen en kun je ook rekenen op normale werktijden. Ik vind dat Detailresult hiermee echt vooruit loopt op andere transport bedrijven. Omdat ik ook coach fysieke arbeid ben zie ik ook dat dit zorgt voor gezondere werknemers die relaxter zijn en waardoor de sfeer ook goed is!

Wat is de ideale vrachtwagenchauffeur?

Iemand die een dikke huid heeft en tegen de agressie in het verkeer kan. Daarom moet je ook een rustig persoon zijn, die overigens wel van aanpakken weet. Je bent spontaan en houdt van het sociale contact met je collega’s, omdat je veel bij de verschillende distributiecentra en filialen komt. Een open en flexibele houding is ook een pre.

 

Solliciteer naar “Chauffeur”

 

chauffeur