Over Dirk

dirk-field-management

Bij Dirk vind je volop kansen in één van onze ruim 100 supermarkten. In een gezellige sfeer, waar hard gewerkt wordt en de klant voorop staat. Ben jij onze nieuwe collega?

Over ons

Het knalrode logo van Dirk: je kunt het niet missen. Je ziet ze terug in het winkelbeeld op de grote boodschappentassen, op reclameborden en sowieso boven de deuren van meer dan 100 supermarkten in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland en Zeeland. Eenmaal binnen in de Dirk-supermarkt blijf je je verbazen over de goede service, gezellige sfeer en de lage prijzen.

Dirk wil gewoon de beste zijn door:

  • de klanten centraal te stellen
  • een sterke focus te hebben op prijs-kwaliteit
  • een goede werkgever te zijn voor onze 12.000 medewerkers

Werken bij Dirk

Dirk is een bedrijf zonder poeha, maar met betrokken medewerkers die volop kansen krijgen. De kracht van Dirk zit in de gezellige sfeer die klanten en medewerkers in de winkel beleven. Bij ons werken zo’n 12.000 mensen, dat maakt ons tot één van de grootste werkgevers van Nederland. De omvang van onze organisatie doet niets af aan de persoonlijke aandacht die we hebben voor onze medewerkers. De sfeer is prettig: er wordt hard gewerkt maar dat doen we samen en mét plezier! We bieden veel mogelijkheden om een loopbaan op te bouwen, veel van onze managers zijn intern opgeleid.

Er is nog meer

Dirk is onderdeel van de Detailresult Groep N.V. die naast de 121 supermarkten 81 DekaMarkt-supermarkten exploiteert. Ook de ondersteunende organisaties van Detailresult Logistiek, Productie en Services behoren tot de Detailresult Groep. Gelieerd aan Detailresult Groep N.V. zijn de slijterijen van Dirck III. Kom je werken bij Dirk, dan kun je dus rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!