Hoofdkantoor

Bij Dirk staat de klant op de eerste plaats

Iedereen die op het hoofdkantoor werkt is een visitekaartje van Dirk en streeft altijd naar een optimale klanttevredenheid. Door verbeterpunten te signaleren en deze op een positieve manier om te zetten in acties. Denk bijvoorbeeld aan onze vers-specialisten die de medewerkers op de winkelvloer begeleiden of de marketeer die zorgt dat onze winkelacties onder de aandacht van het grote publiek worden gebracht. Zo maken we samen onze supermarkten nóg beter! Voor onze klanten.

Daarom is het hoofdkantoor belangrijk

Maar weinig klanten kennen het hoofdkantoor en dat is precies onze kracht. Achter de schermen wordt hier meegewerkt aan succesvolle winkels en tevreden klanten. Dat doen we door alle operationele, personele, commerciële en technische winkelprocessen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Zodat de klanten van Dirk van den Broek niet merken hóe, maar dát het allemaal goed geregeld is.

Gewoon samen de beste willen zijn

Op het hoofdkantoor in Velsen-Noord vind je diverse ondersteunende afdelingen onder één dak. Van human resources tot marketing. De diversiteit zorgt voor een dynamische werkomgeving waar pro-activiteit de rode draad vormt. De verschillende afdelingen zoeken vaak de samenwerking op. Op deze manier worden de supermarkten optimaal ondersteund en begeleid. En worden de beste resultaten behaald.

Dirk Organogram
Hoofdkantoor Organogram IT