Sylvia Jesich-van Schie

Afdelingsmanager Kruidenierswaren/Kassa

“Geen kantoorbaan”

“Ik ben bij Dirk begonnen als parttimer op de afdeling kassa. Ik heb ook een tijdje als kassabegeleidster vanuit het hoofdkantoor gewerkt, maar wilde toch graag weer terug naar de winkel. Dat kon als kassamanager en momenteel ben ik afdelingsmanager kruidenierswaren/kassa. Dat vind ik tot nu toe de leukste functie die ik heb gehad in mijn carrière bij Dirk.

Als afdelingsmanager ben ik bezig met de klanten en het commerciële winkelbeeld. Ik ben het aanspreekpunt voor onze klanten en beantwoord vragen die ze hebben over bijvoorbeeld producten en het assortiment. De winkel zelf moet schoon, netjes en veilig zijn. Daarnaast zijn mijn medewerkers voor mij erg belangrijk. Ze moeten uitstraling hebben en ik vind het leuk om hen op te leiden en alles over het werken in een winkel te leren. Klantvriendelijkheid is daarbij het kernwoord en daar leg ik dan ook veel nadruk op. Gemiddeld werk ik 37 uur, flexibel verspreid, wat ik prima kan combineren met mijn privéleven. Door de ruime openingstijden werk ik op verschillende momenten in de week. Overdag, ’s avonds, maar ook in het weekend. Mijn werkrooster is niet elke week hetzelfde en dat houdt het lekker afwisselend.

Ik ben bij Dirk begonnen en nooit meer weggegaan, omdat het een fijn bedrijf is. Mijn baan is geen kantoorbaan, dat zou ook niet bij mij passen. Alles draait om plannen, afwisseling en goed in kunnen spelen op ad hoc situaties. Er is altijd werk te doen in onze winkel!”

 

Solliciteer naar “Afdelingsmanager”