Suzanne Wieringh

Kassamedewerker

“Een zo tevreden mogelijk gevoel”

“Nadat ik de havo had afgerond, wilde ik graag gaan werken. Aangezien ik net moeder was en je bij Dirk voor drie dagen aan de slag kon, was de functie van kassamedewerker de ideale combinatie voor mij. Inmiddels werk ik er al meer dan zes jaar met veel plezier.

Als kassamedewerker ben je het eerste en laatste gezicht dat de klant ziet in de winkel. Ik scan de producten die de klanten willen kopen en zorg dat de betalingen op de juiste wijze verlopen. Daarnaast sta ik ook achter de servicebalie. Daar vul ik de tijdschriften en sigaretten bij en verzorg de verkoop van de lotto. Ook help ik klanten als ze een klacht hebben, bijvoorbeeld als de prijs niet klopt of als iemand niet tevreden is met een product. De contacten met klanten vind ik het leukste aan het werk, ze vertellen soms hele verhalen tegen je. Boze klanten heb je helaas ook wel eens, maar ik probeer er altijd voor te zorgen dat de klant uiteindelijk met een zo tevreden mogelijk gevoel de winkel verlaat.

Het werk is goed te combineren, dichtbij huis en ik vind het leuk om met mensen te werken. Ook onderling hebben we een goed contact, het is erg gezellig en we gaan ook wel eens met elkaar uit eten.”