Sebastiaan Griffioen

AGF Specialist

“Dankbaar werk”

“Zo’n 17 jaar geleden ben ik begonnen bij Dirk. Ik had het naar mijn zin en ik kon een vast contract krijgen. Door die combinatie heb ik indertijd besloten om bij Dirk te blijven werken.

Als AGF specialist ben ik primair verantwoordelijk voor de groenteafdeling. Ik zorg ervoor dat de juiste bestellingen op het juiste moment binnenkomen en dat we kwalitatief goede producten verkopen. Daarom voer ik dagelijks kwaliteitscontroles uit op de producten, als ze binnenkomen en ook als ze in de winkel liggen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de klanten. Mensen komen met veel verschillende vragen bij me. Dat kunnen vragen zijn over verse producten die in gerechten verwerkt worden, maar er worden ook nieuwsgierige vragen gesteld over bepaalde producten. Ik probeer klanten zoveel mogelijk te laten proeven! Soms loop ik wel eens tegen kwaliteitsproblemen aan die ik niet altijd direct zelf kan oplossen, dat is eigenlijk het enige dat ik vervelend vind. Mijn rooster kan nog wel eens wisselend zijn, maar omdat mijn vriendin ook bij Dirk werkt lukt het meestal goed om onze uren op elkaar aan te passen.

Als AGF specialist heb ik veel eigen verantwoordelijkheid, wat het werk voor mij uitdagend houdt. Het is een afwisselende functie, geen dag is hetzelfde! Het is ook dankbaar werk richting de klanten.”