Remco Brandenburg

Teamleider Vers

“Procesaanjager”

“Tijdens mijn studie heb ik altijd in een supermarkt gewerkt. Sinds kort werk ik als teamleider vers en ben in opleiding voor supermarktmanager. Ik heb voor Dirk van den Broek gekozen omdat de doorgroeimogelijkheden goed zijn en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Het omgaan met mensen, zowel medewerkers als klanten, vind ik het leukste onderdeel van mijn werk. Als teamleider ben je een echte procesaanjager. Ik stuur de vulploegmedewerkers aan en let op de vulgraad en de netheid van de vakken. ’s Avonds sluit ik, met het team, een netjes opgeruimde winkel af om de volgende dag weer een frisse start te kunnen maken. De verantwoordelijkheid en afwisseling zijn wat mij betreft het interessantste aan de functie. De ene dag ben je bezig met het indelen van de acties en stimuleer je de verkoop door de winkel commercieel goed weg te zetten, terwijl je de andere dag met je team aan de slag gaat en midden in het proces staat. Ik werk 40 uur per week, bijna elke zaterdag maar soms ook op zondag. De functie is door het wisselende rooster goed te combineren met mijn privéleven en het is juist lekker om door de week één dag vrij te zijn.

De lijnen bij Dirk zijn kort en er wordt snel geschakeld. Ik ben erg tevreden met de verantwoordelijkheid en vrijheid die ik in mijn functie heb. Ik voel me echt onderdeel van dit bedrijf.”