Radjindra Bhikhari

Teamleider Kruidenierswaren

“Positieve benadering”

“Als 15-jarige ben ik bij de toenmalige Digros gestart in een buurtwinkel. Toen ik ging studeren en wat meer kon gaan werken, kreeg ik andere taken waardoor mijn kwaliteiten beter naar boven kwamen. Dat was leuk en leverde nieuwe uitdagingen op. Inmiddels ben ik teamleider op de afdeling kruidenierswaren.

In deze functie ben ik voornamelijk bezig met het aansturen en begeleiden van de medewerkers van de afdeling. Ik zet de lijn voor hen uit en ik heb een begeleidende rol. Het is belangrijk dat de medewerkers gemotiveerd zijn en zich klantgericht opstellen. Zoals oogcontact maken, een positieve benadering kiezen en meelopen met de klant. Daarnaast ben ik er verantwoordelijk voor dat het vulproces tijdig en goed verloopt. Dat de schappen tijdig aangevuld worden en de winkel netjes is. Ik houd ervan dat geen dag hetzelfde is. Hoewel het soms minder leuk is om in de weekenden te werken, vind ik dat ik mijn verantwoordelijkheid moet nemen. Het is nu eenmaal een consequentie als je in een supermarkt werkt en mijn vrienden hebben er alle begrip voor. De meesten hebben zelf ook ooit voor Dirk gewerkt, dus ze weten hoe het is!

Ik ervaar veel waardering en omdat er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn, Dirk is een mooi bedrijf om voor te werken.”