Özge Çevik

Teamleider Kassa

“De kassa is een belangrijk punt”

“Op mijn 15e ben ik begonnen in een bijbaantje als servicemedewerker, daarna ben ik caissière geworden. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar teamleider kassa en vervul ik deze functie bijna vijf jaar.

Ik stuur de medewerkers van de afdeling kassa aan en houd me bezig met het inwerken en opleiden van nieuwe medewerkers. Daarnaast verricht ik verschillende administratieve taken, maar ik ben het liefst zoveel mogelijk op de werkvloer aanwezig, midden tussen onze klanten. Als het druk is, spring ik bij met kassa draaien. Je kunt klanten immers niet laten wachten. Ik vind het belangrijk dat er op klantvriendelijkheid wordt gelet en dat klanten met een goed gevoel onze winkel verlaten. In ons filiaal geef ik zelf de training ‘Klant op 1’ aan nieuwe medewerkers en ik vind dat de kassa afdeling daarbij een heel belangrijke afdeling is. Dat leer ik de nieuwe medewerkers ook. Behalve met nieuwe of bestaande medewerkers, heb ik ook regelmatig te maken met nieuwe regels en richtlijnen.

Het mooie aan Dirk is dat het een groot bedrijf is, maar dat ik toch een echt teamgevoel heb. We kennen dan wel aparte afdelingen, maar binnen het filiaal is het geheel een team en samen streven we naar een gezamenlijk doel.