Najate Ouaala

Broodmedewerker

“Klanten verrassen”

“Sinds 2008 werk ik bij dit bedrijf, eerst bij DekaMarkt en nu bij Dirk als broodmedewerker. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Via DekaMarkt heb ik de opleiding mbo-Detailhandel gevolgd en ik wil me graag verder ontwikkelen tot teamleider.

Ik heb een eigen afdeling met veel verantwoordelijkheden. Behalve brood bakken, de schappen vullen en alles netjes houden, help ik klanten en sta hen vriendelijk te woord. Ook werk ik mee aan het klaarmaken van bestellingen. Een grote diversiteit aan taken dus. Soms bestel ik extra dingen om klanten te verrassen en daar krijg ik vaak leuke reacties op. Ik let goed op wat klanten doen en of ik kan helpen. Wat ik daarnaast belangrijk vind, is dat het op mijn afdeling altijd netjes en schoon is. Het werk is nooit saai, er is een hoop te doen maar ik hoef me in ieder geval niet te vervelen.

Ik wil onze klanten graag op een prettige manier boodschappen laten doen. Ik werk vijf dagen per week, bij elkaar 32 uur. In het weekend werk ik graag, dat zijn namelijk de drukste momenten. Ik houd van de drukte om me heen.”