Jeffrey van der Horst

Afdelingsmanager Vers

“Mooi en overzichtelijk”

“Toen ik bezig was met de mbo-opleiding Detailhandel, zocht ik een bijbaantje en kwam bij Dirk terecht. De supermarktbranche sprak me meteen aan! Als parttime teamleider stuurde ik indertijd de zaterdagavondploeg aan. Ik ben begonnen op de afdeling Kruidenierswaren, maar nu vind ik de vers afdeling het leukst. Mooi en toch overzichtelijk.

Ik doe veel verschillende dingen. Ten eerste stuur ik de hele afdeling aan en controleer de uitgevoerde werkzaamheden van mijn team. Mijn team bestaat uit de versmedewerkers, de teamleiders en de specialisten op het gebied van AGF, brood en vlees. Ik vindt het geweldig om van veel zaken wat af te weten. Verder ben ik verantwoordelijk voor de personeelsplanning en het voorraadbeheer. Voor mijn afdeling maak ik de bestellingen, controleer ze en zorg voor een goede basisplanning, zodat de medewerkers op de juiste tijdstippen worden ingepland. Tot slot houd ik me bezig met de kwaliteit en verkrijgbaarheid van de producten. De kwaliteit van de producten staat voor mij op één, maar klantvriendelijkheid vind ik minstens zo belangrijk: denk aan het groeten of met iemand meelopen als het nodig is.

Mijn baan is veelzijdig en afwisselend, elke dag anders. Daarnaast maakt het contact met klanten en de collega’s onderling het extra leuk. Iedereen heeft een grote drive om het beste resultaat neer te zetten.”