Esther Meijer

Vulploegmedewerker

“Een erg gezellig team”

“Op mijn vijftiende ben ik bij Dirk gaan werken. Ik had eerst een krantenwijk, maar ik wilde toch liever meer onder de mensen komen. Ik ben niet iemand die de hele tijd stil kan zitten. Dat ik veel rond kan lopen om vakken te vullen, past dan ook goed bij mij.

Mijn werk bestaat uit het vullen van vakken en het spiegelen van producten. Spiegelen houdt in dat alles netjes in de schappen staat. Ook houd ik me bezig met het verwerken van statiegeldflessen. Als het druk is draai ik ook mee bij de kassa. En ik help natuurlijk de klanten. Klanten komen met de meest uiteenlopende vragen en ik zorg ervoor dat ze op de juiste manier antwoord krijgen. Ook schoonmaken hoort erbij. Dat neemt soms meer tijd in beslag dan je denkt. Toen ik bij Dirk kwam werken, heb ik een introductiecursus gedaan via de computer. Later heb ik ook nog een aantal andere cursussen gedaan, zoals een training over alcohol en ‘Klant op 1’.

Het fijne aan Dirk is dat iedereen in de winkel wat voor elkaar over heeft. Wanneer je een bepaald product niet weet te vinden, dan helpen we elkaar. Naast het harde werken met elkaar, hebben we ook een erg gezellig team. Inmiddels zijn een aantal collega’s zelfs vrienden geworden.”