Danny van Buren

Afdelingsmanager

“De beste prestatie”

“Nadat ik mijn opleiding had afgerond, heb ik gekozen voor een carrière in de supermarkt, bij Dirk. Ik heb diverse trainingen gevolgd en ben nu manager van de afdeling vers. Hieronder vallen AGF, brood en vlees. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de productgroepen zuivel en diepvries.

Tevreden klanten zijn voor mij het belangrijkste. Dat probeer ik ook over te brengen op mijn medewerkers en collega’s. We zorgen met elkaar voor een mooie, nette winkel met een goed assortiment en aantrekkelijke, volle schappen. Hygiëne en kwaliteit zijn daarbij van groot belang. Ik stuur de teamleiders, medewerkers en hulpkrachten van de verschillende afdelingen op de werkvloer aan, geef hen doelen en stel prioriteiten. Ik coach hen om zoveel mogelijk de beste prestatie te leveren. Door te werken met dagplanningen, zorg ik voor structuur binnen de afdeling. Zo weet iedereen welke werkzaamheden die dag van belang zijn. Behalve deze dagelijkse aansturing, maak ik ook de bestellingen en houd daarbij rekening met de omzet en de te verwachten derving.Als afdelingsmanager ben je dus echt een duizendpoot. De supermarkt is een flexibele werkomgeving, waar ook mijn werktijden flexibel zijn. Ik kan daardoor ook flexibel omgaan met mijn privé-afspraken.

In de toekomst zou ik op een groter filiaal willen werken of wellicht het Dirk Management Programma willen volgen om supermarktmanager te worden. In ieder geval zijn er mogelijkheden genoeg om je verder te ontwikkelen binnen Dirk!”