Achmed Nait-Rrami

Supermarktmanager

“Altijd het totale overzicht”

“Als 16-jarige begon ik bij Dirk van den Broek als hulpkracht om een zakcentje te verdienen. Al snel daarna mocht ik assisteren met leidinggeven op zaterdag en vervolgens werd ik eerst zelf zaterdagchef en vervolgens ook avondchef. Dat was prima te combineren met mijn studie commerciële economie. In die tijd heb ik diverse leidinggevende functies gehad.

Nu ben ik supermarktmanager. Ik stuur het supermarktteam aan en ben verantwoordelijk voor het operationele resultaat. Samen met de medewerkers zorg ik ervoor dat er een commercieel goede winkel staat en dat we onze doelstellingen weten te behalen. Ik ben het aanspreekpunt voor het hoofdkantoor, maar ook voor allerlei externe instanties. In mijn functie maak je veel leuke, grappige dingen mee, maar soms ook minder leuke dingen. Belangrijk is dat je snel kunt schakelen en inschattingen kunt maken. Ik heb altijd het totale overzicht, ik ben een spin in het web. Alles draait hier om de klant en als manager wil ik het goede voorbeeld geven. Soms werk ik ’s avonds, soms in de middag of ochtend of op zondag.

Ik ben trots op mijn baan en geen dag is hier hetzelfde. Dirk is een prachtig Hollands bedrijf, je bent onderdeel van een familie en iedereen weet wie je bent. Het leukste aan mijn baan zijn de verantwoordelijkheid, vrijheid en de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen.”

 

Solliciteer naar “Supermarktmanager”