Over DekaMarkt

DSC4244

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij DekaMarkt kan de klant rekenen op uitstekende service, een gezellige marktsfeer en verse producten. Voeg jij daar jouw klantgerichte instelling en bevlogenheid aan toe?

Over ons

DekaMarkt bestaat uit 81 supermarkten in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. “Gegarandeerd de ambachtelijke kwaliteit en persoonlijke aandacht van de vers-specialist in jouw voordelige supermarkt.” Dat is onze ambitie. DekaMarkt is de supermarkt met Aandacht. Aandacht voor het lekkerste vers, ambacht en goede service en dat allemaal voor een verrassend lage prijs. Daarnaast willen we onze klanten elke dag inspireren met de lekkerste recept ideeën en kunnen we onze klanten alles vertellen over onze mooie producten en waar ze vandaan komen. Interactie met klanten en collega’s vormt een essentieel onderdeel van onze dag en ons karakter. We zijn graag bereid te helpen of mee te denken. Kennen veel van onze klanten en telers persoonlijk. En zijn betrouwbaar. Daarom zeggen wij: Aandacht is ons Ambacht. Daarmee positioneren wij ons nadrukkelijk richting de bovenkant van de markt. Echter altijd tegen een scherpe prijs. Wij zijn de supermarkt voor klanten die lekker en goed eten belangrijk vinden en dit willen kopen in een inspirerende en persoonlijke omgeving waar ze voordelig uit zijn. De vernieuwende ‘World of Food’ formule is daar als vlaggenschip het aansprekende voorbeeld van.”

DekaMarkt wil gewoon de beste zijn door:

  • aandacht te hebben voor ons Ambacht
  • naast onze klanten onze medewerkers centraal te stellen: zij bepalen de sfeer binnen de winkel en zijn de belangrijkste spil in het totale proces
  • een goede werkgever te zijn voor onze ruim 6.000 medewerkers

De cultuur bij DekaMarkt

Naast onze klanten, worden de medewerkers centraal worden gesteld. Zij bepalen immers de sfeer binnen de winkel en zijn de belangrijkste spil in onze dienstverlening. Er is ons dan ook veel aan gelegen een goede werkgever te zijn voor onze ruim 6.000 medewerkers. Collegialiteit en samenwerken bepalen daarbij de prettige werksfeer in de supermarkten. Wij vinden het dan ook het erg belangrijk dat iedereen elke dag met plezier naar zijn of haar werk gaat en dit enthousiasme overbrengt op de klanten. Wij kennen daardoor een cultuur van aanpakken, hard werken, maar ook van voortdurend blijven leren! Voor iedere functie, van “medewerker tot directeur”, hebben wij praktijk- en vakopleidingen beschikbaar.

Er is nog meer

DekaMarkt is onderdeel van de Detailresult Groep die naast de 81 DekaMarkt supermarkten meer dan 100 Dirk-supermarkten exploiteert. Ook de ondersteunende organisaties van Detailresult Logistiek, Productie en Services behoren tot de Detailresult Groep. Gelieerd aan Detailresult Groep zijn de slijterijen van Dirck III.

Detailresult Groep streeft ernaar om vernieuwende en onderscheidende supermarktformules en concepten te exploiteren. Deze moeten klanten inspireren en verrassen en meer voordeel bieden qua prijs/kwaliteitverhouding, assortiment, service en/of gemak. Detailresult Groep beoogt dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze te realiseren vanuit de overtuiging dat het als organisatie een belangrijke maatschappelijke functie dient te vervullen. Detailresult en haar mensen zijn klantgericht, resultaatgericht, kostenbewust, proactief en tonen respect voor de klanten, elkaar, producten en de omgeving. In totaal telt Detailresult groep 202 filialen, 20.000 medewerkers en 2Mld Omzet.

Dus kom je werken bij DekaMarkt, dan kun je rekenen op een sterke werkgever en maar liefst 20.000 collega’s!