Stanley Steenken

Hulpkracht

“Ik zie nergens tegenop”

 

“Ik woon vlak bij de DekaMarkt in ons dorp en ik hoorde er veel positieve verhalen over. Toen ik 16 werd, heb ik er direct gesolliciteerd. Nu werk ik naast mijn mbo-opleiding twee avonden per week en elke zondag. Meer of minder werken is in overleg altijd mogelijk. Toen ik binnenkwam voelde ik me welkom en al snel deel van het team.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Als ik aan het werk ben let ik vooral op de klanten. Hoe los ik problemen zo op dat de klant tevreden is?  Ik zorg dat ze zich op hun gemak voelen. Maar ik let er ook op dat de winkel netjes is, dat er geen vuil ligt en dat de schappen er goed uitzien. Daarvoor ben ik samen met de winkelploeg vaak bezig  met vullen en spiegelen. En schoonmaken natuurlijk, want dat moet ook gebeuren. Meestal doen we dat als er weinig of geen klanten zijn. Het draait allemaal om samenwerken. Ik zie eigenlijk nergens tegenop tijdens mijn werk en ga altijd met plezier naar de DekaMarkt toe.

Ik kende de meeste van mijn collega’s nog niet toen ik bij DekaMarkt kwam werken, maar ik beschouw ze nu als mijn vrienden. Na het werk gaan we regelmatig met een groep de kroeg in. DekaMarkt is naar mijn mening de perfecte werkplek en ik hoop hier nog lang te blijven werken.”