Jessie de Graaf

Verkoopmedewerker vlees

“Altijd gezellig en nooit saai”

“Toen ik 15 was, vond mijn moeder het tijd voor een baantje. De DekaMarkt was om de hoek en zocht personeel. Ik ben begonnen met vakkenvullen, in de avonden en op zaterdag. Via DekaMarkt heb ik vervolgens de opleidingen Basis Supermarkt Management en Ondernemend Supermarkt Manager gedaan. Nu werk ik op de vleeswarenafdeling.

Ik werk ongeveer 30 uur in de week. De meeste tijd snijd ik vleeswaren of vul het vlees en de vleeswaren bij. Het is belangrijk om de producten goed te presenteren, zodat er geen lege vakken zijn en dat de producten niet scheef of op de verkeerde plekken liggen. Ook doe ik bestellingen. Tot slot zorg ik ervoor dat de afdeling schoon is. Niet alleen aan het eind van de dag, maar altijd. Dat geldt ook voor mezelf, schone kleding, schone nagels en mijn haar afgebonden. Op deze afdeling hebben we veel contact met de klanten en ik vind het belangrijk om hen goed te woord te staan en altijd vriendelijk te blijven. Als ze een product niet kunnen vinden, loop ik even mee. Ik werk in een leuk team waar het altijd gezellig is en zeker nooit saai.

DekaMarkt heeft veel mogelijkheden om door te groeien en onwijs gezellige medewerkers die dit ook uitstralen. Er wordt rekening gehouden met de dagen dat je niet kunt werken, waardoor je genoeg vrije tijd hebt. Daarom ben ik bij DekaMarkt begonnen en gebleven.”