Beaudine Schellevis

1e Cassière

“Medewerkers motiveren”

“Als 16-jarig meisje stapte ik bij DekaMarkt binnen voor een bijbaantje op zaterdag. Al snel kwam ik bij de servicebalie terecht en de daarbij horende verantwoordelijkheid sprak me zo aan, dat ik de mbo-opleiding tot filiaalmanager heb gevolgd. DekaMarkt was daarbij mijn leerbedrijf en ik heb erg veel geleerd over de branche. Uiteindelijk ben ik doorgestroomd naar de functie van eerste caissière.

Ik ben verantwoordelijk voor de totale geldstroom en de overige administratie. Ook doe ik de personeelsplanning en geef leiding aan de caissières. Ik verleen service aan de klanten, bijvoorbeeld achter de servicebalie en probeer verder alles dat op mijn pad komt op te pakken en te regelen of op te lossen. Ik vind het belangrijk mijn medewerkers te motiveren en goed te begeleiden. Als zij met een goed gevoel naar hun werk gaan, leveren ze meer kwaliteit en dat is meteen op de werkvloer te merken, ook voor de klanten. Die staan bij ons op één. Ik werk 37 uur per week. De tijden kunnen erg variëren en door mijn wisselende diensten kan ik mijn werk en privé goed gescheiden houden.

Het werk is leuk door alle verschillende taken die erbij komen kijken. Ik vind Dekamarkt een gemoedelijke, gezellige supermarkt die eerlijk is voor zijn klanten. Het is prettig om in zo’n sfeer te kunnen werken!”