Over Detailresult Groep

Detailresult Groep N.V. is in 2008 ontstaan uit een fusie van de twee Nederlandse supermarktketens DekaMarkt en Dirk van den Broek.

Naast de twee supermarkformules, DekaMarkt en Dirk, omvat Detailresult Groep N.V. ook de bedrijfsonderdelen Detailresult Productie, Detailresult Logistiek en Detailresult Services. Gelieerd aan Detailresult Groep N.V. zijn de slijterijen van Dirck III.

Detailresult Groep N.V. heeft momenteel 202 filialen. In 2015 bedroeg de consumentenomzet bijna 2 miljard en had Detailresult Groep N.V. ruim  19.000 medewerkers in dienst. Detailresult Groep N.V. is een familiebedrijf en wordt volledig gefinancierd door haar aandeelhouders.

Doordat Detailresult Groep N.V. succesvol twee supermarktformules exploiteert biedt het andere familiebedrijven in de Nederlandse supermarktsector een platform om zich aan te sluiten en synergievoordelen te realiseren. Detailresult Groep N.V. is aangesloten bij de inkoopcombinatie Superunie.

Detailresult Groep N.V. streeft ernaar om vernieuwende en onderscheidende supermarktformules en concepten te exploiteren die klanten inspireren en verrassen en meer klantvoordeel bieden qua prijs/kwaliteit verhouding, assortiment, service en/of gemak. Detailresult Groep N.V. beoogt dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze te realiseren vanuit de overtuiging dat het als organisatie een belangrijke maatschappelijke functie dient te vervullen. Meer informatie over de beide supermarktformules staat op www.dekamarkt.nl en www.dirk.nl. Met onze onderneming streven wij ernaar een professionele, betrokken, kostenbewuste maar ook een integere organisatie te creëren die midden in de maatschappij staat en waarin de wensen van onze klanten centraal staan.

Doordat we eigen productiebedrijven (twee bakkerijen en een slagerij) hebben, kunnen wij onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige versproducten aan onze klanten aanbieden. Detailresult Logistiek verzorgt met distributiecentra op vijf verschillende locaties en een eigen transportorganisatie, de gehele logistiek voor de twee formules. De centrale stafdiensten zijn ondergebracht in Detailresult Services.

De directie van Detailresult Groep N.V. bestaat uit Bart Oprel (CFO) die gezamenlijk met de directeuren van de Business Units en stafafdelingen het managementteam van de organisatie vormt.